Cum Să Găseşti Bilete De Avion Ieftine Către Grecia În 3 Paşi

Cum Să Găseşti Bilete De Avion Ieftine Către Grecia În 3 Paşi

 

Dacă v-am tot bătut la cap să mergeţi la mare pe meleaguri greceşti, azi vreau să vă arăt cum să găsiţi bilete de avion ieftine către Grecia. Asta ca să vedeţi că avionul e cea mai bună opţiune de transport până acolo… cel puţin mie aşa mi se pare. 🙂

Dacă ştii când şi de unde să îţi cumperi biletele, varianta cu avionul poate deveni mult mai ieftină decât maşina. Şi exact asta vreau să vă învăţ eu acum, aşa că fiţi pe fază!

 

1. Găsiţi Ofertele Disponibile Cu Vola.ro

V-am mai povestit în trecut de Vola, care e un fel de agenţie de voiaj online, dar cu preţuri mult mai mici decât cele normale.

Aici am găsit eu cele mai mici preţuri la biletele de avion, mai ales că ei au nişte opţiuni prin care poţi vedea şi perioada cea mai ieftină, în cazul în care aveţi un orar mai flexibil.

Hai să zicem că vreţi să zburaţi de la Bucureşti la Atena, în luna mai. În loc să alegeţi o dată anume, consultaţi calendarul tarifelor.

Cum Să Găseşti Bilete De Avion Ieftine Către Grecia

 

2. Alegeţi datele cele mai convenabile (ieftine)

Aici contează foarte mult dacă aveţi un program mai flexibil sau nu. De exemplu, dacă aveţi o săptămână de concediu stabilită de mult timp, cel mai probabil că va trebuie să săriţi peste pasul ăsta. Sau cel puţin să îl potriviţi la programul vostru…

În fine, eu sper că sunteţi în cealaltă categorie şi că nu aveţi un program bătut în cuie. Aşa că aţi putea să analizaţi calendarul tarifelor.

După cum vedeţi, avem 3 zile cu cel mai mic preţ: 21, 24 şi 27 mai. Cine ar fi crezut că zborul de duminica e printre cele mai ieftine din luna asta? Eu sigur nu. De aceea e important să analizaţi întotdeauna calendarul.

Aşa că aveţi mai multe variante: să plecaţi pe 21 şi să vă întoarceţi pe 24, să plecaţi pe 24 şi să vă întoarceţi pe 27 sau să plecaţi pe 21 şi să veniţi pe 27. Dacă vreţi o vacanţă de vreo săptămână, cel mai bine e să o alegeţi pe ultima. Dacă vreţi un city break, cred că prima e cea mai bună soluţie (preţurile sunt mereu mai mari în weekend la obiectivele turistice).

Cum Să Găseşti Bilete De Avion Ieftine Către Grecia

 

3. Rezervaţi zborul cât mai repede

Un lucru pe care l-am observat cam de fiecare dată când am cumpărat bilete de avion a fost că preţurile se schimbă foarte repede. Adică de la o zi la alta, nu chiar de la o oră la alta (pentru că nu vorbim de zboruri last-minute). Şi când spun că se schimbă vreau să spun că se măresc, e obicei.

De exemplu, am păţit să găsesc o ofertă de zbor cu 25 de euro, din diverse motive nu am rezervat-o şi ziua următoare am găsit-o la preţ dublu. Se întâmplă destul de des în lumea zborurilor. 😛

Aşa că dacă puteţi, încercaţi să rezervaţi biletele imediat, cel târziu înainte de miezul nopţii. Şi dacă sunteţi curioşi, urmăriţi preţul şi ziua următoare şi sunt şanse mari să vedeţi o diferenţă.

 

Aşa că hai să luăm bilete de avion ieftine către Grecia şi să mergem în vacanţă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *